BLOG

Izmenjevalnica sezoni primernih oblačil in tekstilij

15/11/2023

V sredo, 22. novembra 2023, od 15. 00 do 18.00

vas lepo vabimo

v 3. nadstropje Knjižnice Antona Tomaža Linharta Radovljica,

na Izmenjevalnico sezoni primernih oblačil in hišnih tekstilij.

Ker se začenjajo mrzli dnevi in so omare prazne, ali pa prepolne nenošenih oblačil, vas vabimo na izmenjevalnico oblačil in tekstilij. Omare se bodo spraznile, mi pa bomo srečnejši, ker bomo imeli v omari kose, ki so nam všeč, hkrati, pa bomo razveselili tudi druge.

Menjali bomo vsa oblačila za otroke in odrasle primerne za jesensko/ zimsko kolekcijo. Prinešena oblačila bodo pregledana, Sprejeli bomo samo čista, uporabna, lepo ohranjena oblačila. Lahko jih samo prinesete ali pa tudi samo odnesete.

Lepo vabljeni tudi tisti brez oblačil za izmenjavo. Cilj je, da vsak prinešen kos oblačila dobi pravega lastnika. 🙂

Ob prihodu svoje stvari izročite organizatorjem, ki jih sortirajo in razporedijo, vi pa lahko izbirate med že razstavljenimi stvarmi. Predmete, ki v času dogodka ne bodo zamenjali lastnika, bomo podarili Fundaciji Vincenca Drakslerja.

Natančnejše smernice:

  • Na izmenjavo lahko prinesete samo čista, uporabna in lepo ohranjena oblačila (brez lukenj, madežev in manjkajočih gumbov, z delujočimi zadrgami).
  • Oblačila za otroke in odrasle naj bodo primer­na za tople dni (ne zimska).
  • Sprejemamo tudi hišne tekstilije (posteljni­no, rjuhe, pregrinjala, prešite odeje, brisače, prte in zavese ter metrsko blago).
  • Ne sprejemamo spodnjega perila in nogavic.
  • Organizatorji dogodka si pridružujemo pravi­co, da na sprejemnici stvari, ki ne bodo ustre­zale navedenim standardom, ne uvrstimo na izmenjavo.
  • Na voljo vam bodo improvizirane preoblačilnice, drugje po prostoru preoblačenje ni zaželeno. Oblačila, ki vam po pomerjanju niso prav, prosimo, vrnite nazaj na mize. Organizatorji dogodka imamo pravico, da opozorimo vsakega obiskovalca, ki se tega ne bo držal.
  • Lahko samo prinesete ali pa tudi samo odnesete. Kosov ne štejemo. Prinesite, kolikor želite, odnesite, kolikor potrebujete.

Pridite v čim večjem številu! Delite novico in povabite še prijatelje!

Accessibility Toolbar

Share This