BLOG

Tolkalni krog, 21. 3. 2024.

14/03/2024

Vabljeni v KamRo na Tolkalni krog z akademskim tolkalcem, filharmonikom Francijem Krevh. Preizkusili boste pisano paleto tolkal iz vsega sveta (konge, džembe, …), ki jih boste udeleženci igrali z rokami. Tolkalni krog bo organiziran v prostorih KamRe, v četrtek, 21. 3. 2024 in bo trajal od 14.00 – 16.00 ure. Udeležba je brezplačna. Prijavite se na info@kamra-radovljica.si.

Bobnanje deluje kot terapevtska izkušnja, glasbena izkušnja, čas za sproščanje, kanal za predajanje odvečne energije ali pa samo kot čudovit glasbeni dogodek. Pravo DRUŽABNO BOBNANJE.

Franci Krevh je soavtor TOLKALNEGA TERMINOLOŠKEGA SLOVARJA  ( https://www.dss.si/novosti-na-drustvu/tolkalni-terminoloski-slovar.html) in čudovite glasbene predstave S TOLKALI IN PESMIJO OKOLI SVETA, ki je namenjena otrokom od 4. do 9. leta.

Izvaja skupinska bobnanja, vodi glasbeno – tolkalna srečanja – TOLKALNE KROGE (skupinsko bobnanje). Pridobljen certifikat in bogate izkušnje na tem področju so zagotovilo za razvedrilno in nepozabno bobnarsko doživetje, pri katerem so glasbene zvezde in talenti udeleženci sami.

Raziskave kažejo, da bobnanje krepi imunski sistem, ustvarja dobro počutje in sprošča čustveno napetost.

Pridružite se mu in ZGRABITE SVOJ RITEM!


Accessibility Toolbar

Share This